Route naar de finale

Tot 15 oktober 2019 kunnen tandartspraktijken zich aanmelden via het aanmeldformulier. Meedoen is heel eenvoudig: u laat simpelweg uw gegevens achter. 

De eerste ronde – de voorselectie

Na de sluitingsdatum ontvangen alle deelnemende praktijken het verzoek voor een schriftelijke korte pitch en foto’s van de praktijk.

De tweede ronde – uitgebreide pitch op zes praktijkaspecten

De praktijken die door mogen naar de tweede ronde worden uitgedaagd met een uitgebreide pitch over zes aspecten die bij de beoordeling leidend zijn: Patiënt, Personeel, Wet- en regelgeving, Praktijkinrichting, Bedrijfsstrategie en Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De derde ronde – bezoek van de prejury

In de derde ronde bezoekt de prejury de acht genomineerde praktijken, die uitgebreid aan bod zullen komen in verschillende media.

De finale

Begin 2020 maken we de drie finalisten bekend die bezoek krijgen van de officiële jury. De winnaar wordt bepaald door een combinatie van een publieksstemming en het juryoordeel. De praktijk die tijdens Dental Expo 2020 als winnaar uit de bus komt, mag zich vanaf dat moment presenteren als ‘Tandartspraktijk van het jaar 2020’.

De verkiezing Tandartspraktijk van het jaar 2020 is een initiatief van Arseus Dental, Vertimart,
 
Edin Dental Academy, Henry Schein Dental, Dental Tribune Nederland en Infomedics. 

Schuiven naar boven