Nieuws 2022

Verkiezing Tandartspraktijk van het jaar 2022 van start

V.l.n.r.: mondhygiëniste Sophie Gwinner, Anne-Peter van Riet (directeur Edin Dental Academy), Louis van de Mortel (directeur Arseus Dental), Pieter Schram (directeur Vertimart). (foto: Ben Adriaanse)

UTRECHT – Twee jaar na de oorspronkelijk geplande finale gaat de verkiezing Tandartspraktijk van het jaar weer van start. De twee finalisten van de editie 2020, die vanwege de coronapandemie moest worden uitgesteld, nemen het alsnog tijdens elkaar op tijdens Dental Expo 2022. Wat staat er op het spel op vrijdag 28 oktober? En wie waren ook alweer de finalisten? Lees het hier.

Editie 2020 wordt editie 2022
Alsof de tijd twee jaar heeft stilgestaan, gaat de verkiezing verder waar deze gebleven was en is de organisatie opnieuw een samenwerking aangegaan met Dental Expo. De finale is nu gepland op vrijdag 28 oktober 2022 en zal ook deze keer plaatsvinden midden op de beursvloer. Rond het middaguur zullen de twee finalisten zichzelf presenteren en geïnterviewd worden in het Kennistheater, waarna om 17.00 uur de finale start. De winnaar mag zichzelf Tandartspraktijk van het jaar 2022 noemen.

Positief verhaal vanuit de mondzorg
Intussen is de missie van de verkiezing actueler en belangrijker dan ooit. Niet alleen de publieke opinie over de mondzorg is voor verbetering vatbaar, ook de mondzorgteams hebben tijdens de coronapandemie soms voor grote uitdagingen gestaan. Tandartspraktijk van het jaar zet voorbeeldige, inspirerende praktijken daarom graag in de spotlights. “Met deze verkiezing willen we een positief verhaal vertellen,” aldus Ben Adriaanse, uitgever van Dental Tribune Nederland en medeorganisator van de verkiezing. “Juist in deze tijd waarin we van coronamaatregel naar coronalockdown gaan en er veel negativiteit heerst, willen we laten zien hoe mondzorgpraktijken excelleren en iets bijzonders neerzetten met hun team. Bij veel praktijken is er namelijk genoeg om trots op te zijn.”

De finalisten

Wie waren ook alweer de finalisten die om de titel strijden? Dit zijn ze, in willekeurige volgorde:

  • CBT Midden-Brabant, Ulvenhout
  • Mondzorgcentrum Wiranto & Go, Almelo

Stem op uw favoriete praktijk
Vanaf binnenkort is het mogelijk om te stemmen op uw favoriete praktijk via www.tandartspraktijkvanhetjaar.nl. Uit het combineren van het juryoordeel, een poll en een stemming onder bezoekers van Dental Expo wordt uiteindelijk de ‘Tandartspraktijk van het jaar 2022’ aangewezen.

This poll is no longer accepting votes

Wie wordt Tandartspraktijk van het jaar 2022?

De verkiezing Tandartspraktijk van het jaar 2022 is een initiatief van Arseus Dental, Vertimart, Edin Dental Academy, Henry Schein Dental, Dental Tribune Nederland en Infomedics, met medewerking van Dental Expo.